αμυντικά συστήματα

Η εταιρεία μας προτείνει και προσφέρει μόνο επώνυμα συστήματα και κορυφαίας ποιότηος συστήματα συναγερμού.

Ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης χρησιμοποιούμε κεντικές μονάδες των εταιρειών Paradox (προέλευση Καναδάς)και Caddx( προέλευση Ηνωμένες Πολητείες).  Η τελευταία προσθήκη στη γκάμα μας είναι η ιταλική Inim  που προσφέρει ένα από τα ελάχιστα grade 3 συστήματα συναγερμού και που είναι κατάλληλη για τις πιο απαιτιτικές εγκαταστάσεις.

 

Προσφέρουμε πολύ μεγάλη ποικιλία από αιθητήρες( μαγνητικες επαφές, ανιχνευτές κίνησης εωτερικού/εξωτερικού χώρου, πυρανιχνευτές, μπουτόν πανικού) , σειρήνες, πληκτρολόγια.

 Πάνω από όλα προσφέρουμε την εμπειρία να συνδιάσουμε τα παραπάνω σε ένα σύνολο με στόχο την αξιοπιστία, την αντοχή στις δολιοφθορές, τους ελάχιστους εως μηδενικούς ψευδοσυναγερμούς, τη χρηστικότητα και την έγκαιρη προειδοπείηση. O εύκολος εντυπωσιασμός με λογικές gadget είναι εκτός της φιλοσοφίας μας

 

 Την εποπτία της διαδικασίας εγκατάστασης καθώς και την πρόσβαση και παραμετροποίηση της κεντρικής μονάδας την έχει ένα και μόνο άτομο .Το οποίο είναι υπεύθυνο και για τη μελλοντική υποστήριξη του συστήματος . Δε γίνεται παρέλαση τεχνικών στις εγκαταστάσεις μας.

 

Newsletter

Εξουσιοδοτημένοι Διανομείς: